Övriga behandlingar

Förutom massage och de vanliga hudvårdsbehandlingarna som jag erbjuder kan jag även erbjuda ett flertal andra behandlingar

Boka tid

Behandlingar ögonbryn

Camillas hudvård erbjuder professionella behandlingar för ögonbryn som formar, färgar och skulpterar för att framhäva dina naturliga drag och förbättra din övergripande look. Våra erfarna hudterapeuter använder högkvalitativa produkter för att ge dig det bästa resultatet.

Plock och färgning av bryn + färgning fransar

Jag formar och plockar dina ögonbryn på ett sätt som passar just dig och dina önskemål. Färgning av bryn och fransar kan också göra stor skillnad för din look. Jag använder en färg som matchar din naturliga hårfärg för att ge ett naturligt resultat och bättre definition.

40 min
Fr. 500 kr

Lashlift + browlift

Lashlift och browlift är perfekt för dig som vill ge dina ögonfransar och ögonbryn en naturlig lyftning utan att använda falska fransar eller smink. Lashlift är en behandling som ger dina ögonfransar en böjning genom att applicera en speciell lösning. Resultatet är att dina ögonfransar ser längre och fylligare ut.

120 min
Fr. 1300 kr

Plock av bryn

Jag är expert på att ge dig vackra och symmetriska ögonbryn. Jag erbjuder professionell plockning av bryn som passar din ansiktsform och ger dina ögon en extra dimension. Som hudterapeut har jag flera års erfarenhet av att plocka bryn.

20 min
Fr. 250 kr

Plock och färgning av bryn

Jag erbjuder plockning av bryn som passar din ansiktsform samt färgning för att ge ditt ansikte en mer definierad och symmetrisk look. Jag använder en skonsam och säker färg som är anpassad för just din hudtyp. Ge dina ögonbryn en naturlig och fyllig look.

25 min
Fr. 400 kr