Unna dig en avslappnande och skön massage i Göteborg - Camillas Hudvård

Hos min anläggning ska du känna dig omhändertagen och avslappnad. Unna dig en paus i vardagen som du förtjänar

Boka tid

Massage för dig som vill koppla av

Camillas hudvård erbjuder olika typer av massage för att hjälpa dig att koppla av och lindra spänningar. Jag som är auktoriserad hudterapeut är expert på att använda olika tekniker för att ge dig en avkopplande och harmonisk upplevelse.

Massage för alla målgrupper

Camillas Hudvård erbjuder en rad olika massagebehandlingar som är anpassade för alla målgrupper. Jag är expert på att skräddarsy behandlingar utifrån dina specifika behov och önskemål.

För stressade personer och de som söker avslappning erbjuder jag en klassisk helkroppsmassage, där du kan slappna av i kroppen. För personer med spänningar och smärtor i ryggen, erbjuder jag även  ryggmassage som är speciellt utformad för att lindra muskelsmärta och spänningar samt ökar blodcirkulationen.

Boka massage

Fördelar med massage

Massage är en avkopplande behandling som har många fördelar för både kropp och själ. Här är några av fördelarna med massage:

1. Minskar stress och ångest

Massage hjälper till att minska stress och ångest genom att sänka nivåerna av stresshormoner i kroppen. Detta kan också leda till en ökad känsla av välbefinnande och avslappning.

2. Lindrar smärta och stelhet

Massage kan hjälpa till att lindra smärta och stelhet i muskler och leder. Det kan också hjälpa till att förbättra rörligheten och minska risken för skador.

3. Förbättrar blodcirkulationen

Massage kan hjälpa till att förbättra blodcirkulationen genom att öka blodflödet till musklerna. Detta kan också hjälpa till att minska svullnad och förbättra läkningen.

Massage Deluxe

Helkroppsmassage som avslutas med rengöring ansikte, en härlig ansiktmassage, mask samt avslutande produkter

90 min
Fr. 995 kr

Massage gravid

Lyxig avslappnande massage för gravida som utförs efter vecka 12.

60 min
Fr. 850 kr

Massage helkropp klassisk

En avslappnande, förebyggande och lugnande behandling som utförs med olja. Musklerna bearbetas genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen ökar och spänningar löses upp.

60 min
Fr. 850 kr

Massage rygg

En härlig avslappnande ryggmassage, ökar blodcirkulationen och lösgör spänningar

30 min
Fr. 550 kr